Kwaliteit

Fineline QPI wil de beste en meest klantvriendelijke solution provider in haar branche zijn en is daarom continu en systematisch bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van haar producten en processen. Het doel is tevreden klanten, maar ook tevreden werknemers en een duurzaam positief bedrijfsresultaat.

lrqaFineline QPI heeft een kwaliteitssysteem waarin organisatie, processen, procedures, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn beschreven, in lijn met de bedrijfsvisie en -missie. De bedrijfsprocessen van alle bedrijfsonderdelen zijn gecertificeerd volgens ISO norm 9001:2015 . 

Fineline QPI heeft zich tot doel gesteld zijn toezeggingen altijd na te komen en liefst te overtreffen, en verwacht een zelfde houding van haar toeleveranciers.

ipc-coAls lid van het IPC maakt Fineline QPI gebruik van de IPC normeringen als basis voor het vervaardigen van zijn producten, zoals deze zijn opgesteld door de IPC (Association Connecting Electronics Industries). Specifieke klanten wensen worden gehonoreerd en vastgelegd in een klantenspecificatie.

Printplaten

genesisFineline QPI maakt gebruik van het CAM engineering tool Genesis 2000 voor de controle van de ODB/Gerberfiles na afloop van de PCB ontwerpfase en tijdens PCB engineering en –productie. Tezamen met strikte afspraken over specificaties en processen vormt dit de beste garantie voor een foutloze printplaat.
De productieprocessen zijn gekwalificeerd en worden door periodieke audits regelmatig gecontroleerd. Hierbij worden ook de logistieke processen beoordeeld, welke evenzeer belangrijk zijn voor het leveren van goede kwaliteitsproducten binnen de afgesproken tijd.

xray_bga

In de laboratorium van Fineline QPI wordt geverifieerd of de producten aan klantspecifieke eisen en aan de algemeen geldende IPC-normen voldoen. Voor de productcontrole zijn onder andere een optisch inspectie systeem en een 3D X-ray beschikbaar. In geval van eerste levering van een product kunnen uitgebreide testen en rapportages opgesteld worden.

PCB-Design

pcd-design1Fineline QPI is zich als geen ander bedrijf bewust van het feit dat een goed PCB ontwerp zowel de performance van het product als het productie proces sterk kan beïnvloeden. Daarom wordt feedback van PCB engineering, -productie en –assemblage gebruikt om de expertise op het gebied van lay-out verder te laten toenemen. Om de geavanceerde PCB design pakketten optimaal te kunnen toepassen worden de Fineline QPI PCB-designers periodiek bijgeschoold.
Fineline QPI maakt gebruik van een systematisch opgezette universele componenten library die wordt gebruikt in combinatie met meerdere PCB design pakketten. Middels een uitgebreide checklist procedure wordt het PCB ontwerp gecontroleerd voorafgaand aan de levering aan de klant.

Bekijk hier onze projecten

Neem direct contact op