Fineline QPI breidt het aanbod van Flex PCB uit

Fineline QPI breidt het aanbod van Flex PCB uit

Een van Fineline QPI's productiepartners voltooide de ontwikkeling en productie voorbereiding om zeer lange flexibele meerlaags printplaten te kunnen vervaardigen. Het eerste product is een 10 meter lange 6 laags flexibele PCB.

De flexibele meerlaagse technologie is gebaseerd op de Improved Harness Technology ™ technologie, die wordt beschermd door een aantal patenten.

Of deze 10 meter lange meerlaagse printplaat de grootste is die ooit is gemaakt? De volgende ontwikkelingsfase zal een flexibele meerlaags printplaat van 25meter lengte zijn – om de mogelijkheden van de  Improved Harness Technology ™  aan te geven om met deze technologie een aantrekkelijk alternatief voor een conventionele kabelboom of EWIS aan te bieden.

Fineline QPI verwacht specifieke interesse in applicatie met “high-value” en waar gewicht belangrijk is. Printplaten van dergelijke lengte kunnen gebruikt worden als een alternatief voor traditionele kabelbomen en dieden aanzienlijke voordelen met name in termen van betrouwbaarheid, reproduceerbaarheid, installatietijd en bovenal in de vermindering van ruimte en gewicht - tot 75% besparing is bereikbaar.

Deze nieuwe technologie is een aanvulling op de mogelijkheden van lange flexibele PCB (6 meter en 2 lagen), die Fineline QPI reeds aanbood tot nu toe.

« Terug naar het overzicht
Bekijk hier onze projecten

Neem direct contact op