Levering

Fineline QPI beschikt over een groot aantal productiefaciliteiten in Europa, Azië en Amerika. Al in het aller vroegste stadium van de offertevoorbereiding wordt een afweging gemaakt welke productielijn het meest geschikt is voor het produceren van de order. Belangrijke factoren bij deze afwegingen zijn zaken als technische complexiteit, gewenste levertijd en verwachte volumes. Iedere productiefaciliteit is specialist op zijn gebied en door vroegtijdig de meest geëigende productielijn te kiezen kan een optimaal product met minimale kosten en optimale leveringstijd aangeboden worden.

De matrix van de Fineline QPI productielijnen is bepaald aan de hand van volume, producttypen, productcomplexiteit en eventuele specifieke productiekwalificeringen zoals MIL specificaties, automotive- en of aerospace-certificering. De productielijnen verschillen onderling door hun verschillende focus op product, volume en leveringstijd. De productielijnen hebben ook gemeenschappelijke eigenschappen, een zeer goed kwaliteitssysteem, bewaakt middels een stringent auditsysteem door Fineline QPI en geïntegreerd in het logistieke systeem van Fineline QPI waardoor onze klanten optimaal beleverd worden.

Prototype en volume

Het fabriceren van prototype printplaten of grote volumes vraagt een totaal verschillende opzet van de productie. Toch kan Fineline QPI zowel prototypes leveren met zeer korte doorlooptijd als zeer efficiënt grote volumes leveren. Dit is mogelijk door het gebruikt van meerdere gespecialiseerde productielijnen. Maar moeten de prototypes op dezelfde productielijn gefabriceerd worden dan is dat zondermeer mogelijk. Eerstleveringsrapporten kunnen op wens opgesteld worden.

Logistiek

seatransportOp tijd leveren met de juiste aantallen en kwaliteit is voor printplaten uiterst belangrijk. Fineline QPI is zich als geen ander bedrijf van bewust en heeft hiervoor een logistieke afdeling welke de leveringen direct of met gespecialiseerde koeriersbedrijven verricht. Fineline QPI is ingericht om zijn producten overal ter wereld af te kunnen leveren. Fineline QPI in Hong Kong kan zorgen voor een directe levering van printplaten aan bedrijven in Azië, Europa of Amerika. Hierbij kan zowel gekozen worden voor luchtvracht of zeevracht. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk. Is de voorkeur een eigen logistieke partner te gebruiken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

In het geval van afroeporders kan Fineline QPI zorgdragen voor het vakkundig opslaan van de printplaten. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de houdbaarheid van de toegepaste finish op de printplaten.

Bekijk hier onze projecten

Neem direct contact op